CuprinsCaută

Craciunul la Savarsin

25.12.2010
TwitterFacebook

Joi, 23 decembrie 2010, Majestatea Sa Regele a primit la Castelul Regal de la Savarsin delegatia asociatiei "Amicii Regelui Mihai" din Arad si ai asociatiei "Sarmis" din Timisoara.


Membrii delegatiei au adus mesajul lor de Craciun Regelui Mihai si Familiei Regale.


Vineri, 24 decembrie 2010, Majestatea Sa Regele, Alteta Sa Regala  Principesa Mostenitoare si Alteta Sa Regala Principele Nicolae au oferit daruri familiilor nevoiase din Savarsin.


De la intoarcerea la Castelul Regal de la Savarsin, in urma cu 10 ani, Majestatea Sa Regele ofera in fiecare an cadouri familiilor cu dificultati din Savarsin si imprejurimi. Anul acesta au contribuit pentru reusita evenimentului companiile: Albalact si Barocco, producatorul mezelurilor Get Beget.


Tot vineri, Familia Regala a primit la Castel Dubasii din Savarsin. Tinerii savarsineni pastreaza de sute de ani traditia colindului cu dubele.


Duminica, 26 decembrie 2010, Familia Regala va participa, dimineata, la slujba de Craciun de la Biserica Ortodoxa din Savarsin.


Regele va oferi masa de pranz la castel unor personalitati din judetul Timis


Seara, Regele va oferi un dineu la Castel reprezentantilor administratiei locale si bisericii din Savarsin.


Luni, 27 decembrie 2010, Regele primeste titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Politehnica Timisoara.


Universitatea "Politehnica" din Timisoara este una dintre cele mai mari si renumite universitati tehnice din Europa Centrala si de Est. Ea a fost infiintata in anul 1920, prin Decret Regal.

 

 

×

Căutare