CuprinsCaută

Majestatea Sa a participat la premiera filmului documentar AGERPRES “Marea Unire – România, la 100 de ani”

23.02.2018
TwitterFacebook

Aseară, joi, 22 februarie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, însoțită de ASR Principesa Maria, a luat parte la premiera filmului documentar “Marea Unire – România, la 100 de ani”, realizat de studioul de film al Agenției Naționale de Știri.

Filmul a fost creat cu scopul de a defini mai bine epoca Primului Război Mondial și de a ajuta pe cei de astăzi să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat, mai ales în sufletul și conștiința oamenilor, acum o sută de ani.

Premiera filmului a avut loc la cinematograful CinemaPro din Capitală, în prezența conducerii agenției și a unor personalități din societatea civilă românească.

Documentarul “Marea Unire – România, la 100 de ani” este realizat de Mihuţ Năstăsache, Marilena Stănescu şi Sergiu Olteanu. Imaginea este semnată de Alfred Schupler, Sergiu Olteanu şi Andrei Cârlan. Reporteri au fost Marilena Stănescu, Mihuţ Năstăsache şi Camelia Moise. Grafica, sunetul şi montajul sunt semnate de Andrei Cârlan, asistent tehnic fiind Alex Vintilescu.

AGERPRES

 

Fotografii de Daniel Angelescu

×

Căutare