CuprinsCaută

Noaptea Învierii la Cluj-Napoca și Râmnicu Vâlcea

18.04.2017
TwitterFacebook

 

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au luat parte sâmbătă, 15 aprilie 2017, la miezul nopții, la sfânta slujbă a Învierii oficiată la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca. Altețele Lor Regale au fost musafirii Înalt Preasfinției Sale Mitropolitului Andrei.

Duminică, 16 aprilie 2017, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au participat la slujba din prima zi de Paști de la Catedrala “Schimbarea la Faţă” a Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, unde s-au întâlnit cu Preasfinția Sa Episcopul Florentin și cu enoriașii prezenți la marea sărbătoare.

Duminică la prânz, Altețele Lor Regale au fost musafirii Înalt Preasfinției Sale Mitropolitului Andrei, la Reședința Mitropolitană din Cluj-Napoca.

Imagini de la:

Slujba Învierii Domnului, 15 aprilie 2017, Catedrala Mitropolitană din Cluj

Slujba Primei Zile de Paști, 16 aprilie 2017, Catedrala Greco-Catolică din Cluj

Prânzul de la Reședința Mitropolitană din Cluj, 16 aprilie 2017

Principesa Maria a sărbătorit Învierea Domnului la Catedrala Arhiepiscopală de la Râmnicu Vâlcea și a fost oaspetele Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopului Varsanufie.

Majestatea Sa Regele rămâne la reședința privată din Elveția pe durata sărbătorilor pascale. Regele Mihai I va primi vizita părintelul Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române.

×

Căutare