CuprinsCaută

Nunta de Argint a suveranilor luxemburghezi

03.07.2006
TwitterFacebook

Biroul Reprezentantului Special al Guvernului Romaniei

Palatul Elisabeta, 3 iulie 2006

"Nunta de argint" la Luxemburg

 

 

La invitatia Altetelor Lor Regale Marele Duce si Marea Ducesa de Luxemburg, vineri 30 iunie si sambata 1 iulie, ASR Principesa Margareta a Romaniei si AS Principele Radu de Hohenzollern-Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, au participat, la Luxemburg, la ceremoniile oficiale consacrate aniversarii Nuntii de Argint a suveranilor luxemburghezi.

In prima seara, cuplul princiar roman a luat parte la o receptie oferita la Palatul Mare Ducal de catre familia regala luxemburgheza. In continuare, invitatii au asistat, la Teatrul Mare din Luxemburg, la un spectacol intitulat ''Omagiu'', in prezenta unui numar de 900 de invitati.

A doua zi, Principesa Margareta si Principele Radu au luat parte la un pranz in imprejurimile Luxemburgului, in prezenta membrilor familiilor regale din Europa si Asia.

In a doua seara, Principesa Margareta si Principele Radu au luat parte la un dineu oficial oferit de Marele Duce Henri si Marea Ducesa Maria Tereza la castelul Berg, in incheierea ceremoniilor ''Nuntii de Argint''. Au luat parte Majestatile Lor Regele si Regina Suediei, Regina Olandei, Regina Fabiola a belgienilor, Regele si Regina Bulgariei, Regele si Regina Greciei, Alteta Sa Aga Khan IV, Principele suveran de Monaco, Altetele Lor Regale Principii Mostenitori si Principesele Mostenitoare ai Spaniei, Danemarcei, Olandei, Belgiei, Norvegiei, Serbiei, Bulgariei, precum si membri ai familiilor regale ale Marii Britanii, Iordaniei, Indiei, Belgiei, Suediei, Austriei, Serbiei, din Liechtenstein si Luxemburg.×

Căutare