CuprinsCaută

Principesa Margareta si Principele Radu primiti de Regele Juan Carlos I si de Regina Spaniei

06.07.2009
TwitterFacebook
In perioada 28 iunie – 4 iulie, Altetele Lor Regale Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei, candidat la alegerile prezidentiale, au efectuat o vizita in Spania, pentru a se intalni cu romanii din aceasta tara, estimati la un numar de peste 800.000. Vizita a avut ca scop intelegerea mai profunda a vietii romanilor care au ales sa munceasca si sa traiasca in tari ale Uniunii Europene, a problemelor, dorintelor, implinirilor si ingrijorarilor conationalilor nostri stabiliti in afara granitelor Romaniei.

Principesa Margareta si Principele Radu au fost primiti la Palatul Zarzuela de suveranii spanioli, Regele Juan Carlos I si Regina Sofia. Vizita a avut un caracter privat.

Principele si Principesa Romaniei au vizitat orasele Madrid, Coslada, Getafe, Ciudad Real, Alicante, Benidorm, Valencia si Barcelona. Ei au luat parte la slujbele din parohiile ortodoxe din Madrid si Valencia, s-au intalnit cu membri ai asociatiior de romani din toate orasele vizitate si au avut intalniri cu autoritatile locale spaniole din Coslada si Ciudad Real.

Principele a avut, de asemenea, intalniri cu membri ai Camerei Deputatilor (Cortes) si cu mai multe grupuri de oameni de afaceri spanioli interesati sa investeasca in Romania.

Principesa Margareta si Principele Radu au luat parte la concertul sustinut de Tudor Gheorghe in orasul Getafe, iar Principele Radu a fost oaspetele Palatului Muzicii "Regina Sofia" din Valencia, unde a urmarit un recital sustinut de soprana romanca Irina Ionescu.
×

Căutare