CuprinsCaută

Principesa Maria, vizită la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

03.08.2017
TwitterFacebook

Joi, 3 august 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Alături de domnul dr. Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și de prof. dr. Dan Mircea Enescu, manager al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, Principesa Maria a vizitat saloanele Unității de Primiri Urgențe, a cunoscut o parte din pacienții spitalizați și a discutat cu personalul medical.

Înființată în anul 2002, Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) este o secţie independentă în structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, care asigură asistenţă medicală permanentă urgenţelor pediatrice din Bucureşti şi din întreaga ţară.

Secția a fost creată în baza unui concept nou de abordare integrată a urgenţelor medico-chirurgicale pediatrice de către un personal calificat, în spaţii special amenajate şi dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

×

Căutare