CuprinsCaută

Săptămâna la Palatul Elisabeta, 29 ianuarie – 2 februarie 2018

02.02.2018
TwitterFacebook

Luni, 29 ianuarie, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe președintele Băncii Transilvania, dl Horia Ciorcilă, și pe directorul general al BT, dl Omer Tetik.

Marți, 30 ianuarie, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au primit la Palatul Elisabeta pe vicepreședintele Camerei Deputaților, dl Petru-Gabriel Vlase.

Miercuri, 31 ianuarie, Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe directorul general al agenției naționale de știri, AGERPRES, dl Alexandru Giboi.

Vineri, 2 februarie, în cursul dimineții, Majestatea Sa Margareta a primit la Palatul Elisabeta pe dna Ivamma Brummell, soția ambasadorului Marii Britanii la București, care pregătește o noutate editorială, o carte de bucate internațională. Majestatea Sa a acceptat să contribuie la cartea de bucate cu un capitol de bucătărie românească.

Vineri, 2 februarie, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la prânz, la Palatul Elisabeta, pe Excelența Sa dl Emil Constantinescu (președintele României 1996-2000) și pe dna Nadia Constantinescu.

 

×

Căutare