CuprinsCaută

Săptămâna la Palatul Elisabeta, 9-13 aprilie 2018

16.04.2018
TwitterFacebook

 

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit miercuri, 11 aprilie 2018, la Palatul Elisabeta pe dl Shajjad Rizvi, președintele asociației Duke of Edinburgh International Award Romania, care susține, în peste 100 de țări ale lumii, formarea completă a personalității tinerei generații. Majestatea Sa este patronul regal al fundației din România.

Joi, 11 aprilie 2018, Majestatea Sa Margareta a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Dana Deac, jurnalist.

Joi, 12 aprilie 2018, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta vizita elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială Principesa Margareta din Capitală.

Tot joi, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta un grup de elevi de la Colegiul Național Sfântul Sava din Capitală.

Vineri, 13 aprilie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe ministrul Culturii, dl George Ivașcu, și pe doamna Alice Barb.

Tot vineri, 13 aprilie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa dl Saker Malkawi, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei la București.

 

×

Căutare