CuprinsCaută

Vizită regală în studiourile Televiziunii Române

20.03.2018
TwitterFacebook

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au fost musafirii Televiziunii Române în după-amiaza de luni, 19 martie 2018. La sosirea în sediul central al instituției, cuplul regal a fost întâmpinat de doamna Doina Gradea, directorul general interimar, alături de care se aflau membrii Comitetului Director.

Înalții oaspeți au vizitat platoul de filmare “Tudor Vornicu” și s-au întâlnit cu domnul Dragoș Pătraru și echipa emisiunii “Starea Nației”, apoi au vizitat expoziția TVR 60, amplasată pe culoarele TVR.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au fost musafirii Redacției Știrilor TVR, unde au făcut cunoștință cu echipa de jurnaliști, producători și tehnicieni ai știrilor, iar apoi au vizitat Platoul 11, de unde se transmit în direct jurnalele televiziunii naționale.

În platoul știrilor, Majestatea Sa și Principele Radu au prezentat fiecare câte una dintre știrile jurnalelor de seară.

Ulterior, cuplul regal a vizitat Platoul Pangratti și au salutat realizatorii emisiunilor “Se zice că…” (doamna Ioana Voicu, doamna Nuami Dinescu şi doamna Florina Constantinescu) și ”Femei de 10, Bărbați de 10” (doamna Marina Almășan și domnul Claudiu Bleonț).

În finalul vizitei, Majestea Sa și Alteța Sa Regală au avut o întâlnire cu directorul general interimar, doamna Doina Gradea, și cu membrii Comitetului Director, domnul Cristian Zgabercea, doamna Oana Popescu, doamna Carla Tompea, domnul Raico Cornea, domnul Mircea Neacșa, doamna Liliana Poteca, doamna Cristina Lorent și domnul Andras Demeter.

Vizita Regelui Mihai și a Reginei Ana la Televiziunea Română în anul 1997

 

 

Fotografii de Daniel Angelescu

×

Căutare