CuprinsCaută

Vizita Regala la Palatul Elisabeta

19.06.2013
TwitterFacebook

Sambata, 15 iunie 2013, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei au primit la Palatul Elisabeta pe Alteta Sa Regala Principesa Muna al-Hussein, mama Majestatii Sale Regelui Abdallah al II-lea al Iordaniei.

 

Joi, 13 iunie 2013, Principesa Muna a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, in semn de omagiu al medicilor vechii citadele a stiintei din tara pentru meritele Altetei Sale Regale in domeniul medical, educational si caritabil. Sunt mai bine de cincizeci de ani de cand, in anul 1962, Principesa Muna a pus bazele primei institutii de educatie medicala din Regatul Hasemit al Iordaniei.

 

Principesa Muna a participat, in anul 2011, la Jubileul de 90 de ani al Majestatii Sale Regelui Mihai. De asemenea, Alteta Sa Regala a vizitat Romania, cu diverse alte ocazii, pentru sustinerea unor proiecte medicale importante, in care sunt angajate Romania si Iordania.

 

Cu ocazia vizitei la Palatul Elisabeta, Principesa Muna a plantat un copac in “Memorialul Copacilor” din gradina palatului, adaugand inca un nume regal pe lista celor care au plantat arbori la Palatului Elisabeta.

 

×

Căutare